Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δεχόμαστε 📞τηλεφωνικές παραγγελίες για μάσκες υψηλής προστασίας ✅FFP2 NR ενηλίκων και παιδικές καθημερινά στο ☎️2410 533 170☎️

Στο Πολυκατάστημά μας θα βρείτε όλη τη γκάμα υψηλής προστασίας!

👉Famex Μάσκες για μέγιστη προστασία 98% κατά του κορονοϊού Covid-19. Η μάσκες FFP2 NR είναι κατάλληλες για καθημερινή προστασία των PM2.5, μικροσωματιδίων, σταγονιδιών, επιδημιών όπως τον κορονοϊό. Χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή, έχει το υψηλότερο προστατευτικό αποτέλεσμα κατά του κορονοϊού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές απομόνωσης όπως και σε άλλες θέσεις υψηλού κινδύνου. Είναι η καταλληλότερη μάσκα για τη μέγιστη προστασία κατά του κορονοϊού. Οι μάσκες FFR2 NR είναι κατασκευασμένες από υλικά που δεν δημιουργούν ερεθισμούς ακόμα και μετά από πολύωρες χρήσεις. Διαθέτουν έλασμα στην περιοχή της μύτης για άριστη εφαρμογή.

✅Χρήση: Μιας Χρήσης

✅Τύπος Φίλτρου: FFP2

✅Τεμάχια: 10 τμχ / συσκευασία

✅Τιμή: 0,40 ευρώ /τεμάχιο📍

👉Famex Mask Kids Παιδικές Μάσκες Προστασίας μιας Χρήσης FFP2 NR Παιδική μάσκα προστασίας FFP2 με βαθμό φιλτραρίσματος BFE >95%, κατάλληλη για την καθημερινή προστασία των παιδιών από PM 2.5 μικροσωματίδια και σταγονίδια. Με πρότυπο EN149:2001+A1:2009 FFP2 NR Κατάλληλες για παιδιά 2-5 ετών Με 5 στρώσεις υποαλλεργικών υλικών χωρίς λάτεξ με αδιαβροχοποίηση και στην εσωτερική και στην εξωτερική πλευρά. Με εύκαμπτο επιρρίνιο έλασμα στη μύτη και άνετα ελαστικά στήριξης στα αυτιά για σταθερή εφαρμογή. 3D σχεδιασμός για άνεση στην ομιλία και την αναπνοή. Δυναμική φίλτρου (φιλτράρει ποσοστό από αιωρούμενα σωματίδια με μέγεθος 0.3 microns ή μεγαλύτερα) FFP2 95%.

✅Χρήση: Μιας Χρήσης

✅Τύπος Φίλτρου: FFP2

✅Τεμάχια: 10 τμχ/συσκευασία

✅Τιμή: 0,30 ευρώ /τεμάχιο📍

✔️Επίσης θα βρείτε όλα τα υγρά αντισηπτικά χεριών με υψηλές πιστοποιήσεις καθώς και αντισηπτικά μαντηλάκια για τα χέρια, που εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηριδίων.

✔️Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και σταθερές για να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους προσιτή υψηλή προστασία!

30 χρόνια εμπειρία, δίνουμε λύσεις!