Τρόποι αποστολής & χρέωσης

Δωρεάν έξοδα αποστολής

Για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα αξίας 100€ και άνω.

Έξοδα αποστολής

2,60€ για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα αξίας βάρους έως 2 κιλά από 2,60€ και άνω ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

Η ακριβής χρέωση των μεταφορικών της παραγγελίας σας εμφανίζεται στο ειδικό πλαίσιο υπολογισμού.

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Για όλη την Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Παραλαβή - Παράδοση Προϊόντων

Κάντε την παραγγελία σας και η ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε. αποστέλλει την παραγγελία σας, είτε με ιδιόκτητα οχήματα είτε μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

Παραδόσεις μέσω μεταφορικής γίνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών για τους νομούς

• Αττικής

• Θεσσαλονίκης

και εντός 5 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σημείωση

H εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου. Παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται. Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να υπάρχει τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει τουλάχιστον 3,5 μέτρα φάρδος. Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως:

• Χωματόδρομος

• Μεγάλη κλίση στον δρόμο

• Βρεγμένα σημεία με λάσπες κτλ Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί σπασμένο κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει η εταιρεία να ενημερωθεί γραπτώς μέσω email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 48 ωρών. Μετά το πέρας των 48 ωρών η εταιρεία δεν θα δεχθεί ότι κάποιο προϊόν παρελήφθη σπασμένο. Η εταιρεία υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα. Σε περίπτωση τοποθετημένων προϊόντων η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη