30 Χρόνια μαζί

 

Η ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε, διανύοντας την 3η δεκαετία της επιτυχημένης πορείας της, κατέχει επάξια την 1η θέση στον τομέα των γεωργικών εφοδίων. Η εταιρεία φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο με πρωταγωνιστικό ρόλο και πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Τη χρονιά αυτή σηματοδοτεί και η έναρξη λειτουργίας του νέου της e-shop agrohouse.gr μέσα στο οποίο εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες για τις ανάγκες των πελατών.

Η εταιρεία αποτελεί τη μεγαλύτερη και πλήρως εξοπλισμένη Γεωπονική Επιχείρηση και είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της. Στηρίζεται και διαδίδει τη φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας επωνύμων και εξειδικευμένων προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία σε συνεργασία με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα του άρτια καταρτισμένου προσωπικού έχει μια άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Σκοπός της εταιρίας αποτελεί η διατήρηση μιας συνεχώς ενημερωμένης γκάμας προϊόντων και η υψηλή τεχνογνωσία ώστε να παρέχονται ουσιαστικές λύσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις - συμβουλές σε κάθε επαγγελματία αγρότη για ότι χρειαστεί. Με οδηγό τις αξίες της, που είναι η σωστή εξυπηρέτηση, η εμπιστοσύνη, η ποιότητα επιτυγχάνει σταθερή ανάπτυξη στα μεγέθη της. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς δραστηριότητάς της, η ΧΑΤΖΗΜIΧΑΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε έχει διακριθεί τόσο για την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προϊόντων της, όσο και για την επιχειρηματική στρατηγική της, η οποία βασίζεται πάντα στην ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική της κουλτούρα. Φροντίζουμε για την υγεία και την ασφάλεια τη δική μας και των ανθρώπων μας, των πελατών - χρηστών των προϊόντων μας, καθώς και για την ασφάλεια των εγκαταστάσεών μας. Κάνουμε ότι λέμε και λέμε ότι κάνουμε.

Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους και τις ικανότητές τους και για αυτό μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε μαζί τους. Καινοτομούμε σε όλους τους τομείς, αναπτυσσόμαστε, εξελισσόμαστε διαρκώς και βελτιωνόμαστε, δημιουργούμε ευκαιρίες ανάπτυξης για όλους.